Bedrijfswebsite laten maken

Wil je een bedrijfswebsite laten bouwen? Dan ben je bij Spynn aan het juiste adres. In de huidige maatschappij is een bedrijfswebsite je beste visitekaartje. Daarom is het natuurlijk van groot belang dat je bedrijfswebsite goed in elkaar zit. Wij helpen het MBK met het bouwen van een gebruiksvriendelijke bedrijfswebsite. Wil jij een bedrijfswebsite laten maken met alles erop en eraan? Top, want wij leveren een compleet pakket. Dit gaat van content tot techniek en alles wat er verder bij komt kijken. Dit kunnen we doen omdat we alles disciplines in huis hebben, of anders in ons netwerk. Technische kennis, grafische vormgeving, fotografie, SEO en SEA. We hebben het allemaal in huis. Dat is ook belangrijk, want je bedrijfswebsite is naast je visitekaartje ook je grootste marketingtool. Je bezoekers moeten de juiste informatie eenvoudig kunnen vinden, de website moet goed vindbaar zijn, hij moet bijdragen aan je uitstraling en naamsbekendheid en natuurlijk moet hij zorgen voor leads. Wij gaan hiervoor zorgen!

Een bedrijfswebsite laten bouwen in WordPress

Het liefst bouwen we onze website in WordPress. Dit is het populairste CMS systeem ter wereld, dat ontzettend veel voordelen biedt. Niet alleen voor ons, ook zeker voor jou. Zaken toevoegen of aanpassen is namelijk ontzettend makkelijk in WordPress. Wij kunnen je alles uit handen nemen en zorgen voor een complete bedrijfswebsite, of we kunnen je ondersteunen bij het bouwen van een goede website. Wij zorgen dan voor de technische zaken, jij voor de inhoud. Kies dan voor Spynn Start.

Een goede vindbaarheid

Je website moet niet alleen mooi en functioneel zijn, hij moet ook goed gevonden worden in Google. Zeker voor een bedrijfswebsite is dit natuurlijk van groot belang. Je wil dat je doelgroep jouw website goed kan vinden, zodat je ze kunt informeren en het liefst verkopen. Hiervoor zijn SEO en SEA zeer belangrijk. Met beide aspecten helpen wij je graag verder, zodat jouw bedrijfswebsite hoog scoort in Google.

Onze meerwaarde

… uw voordelen

Geavanceerde kennis over techniek

Gestructureerd onderhoud en updates

Heldere, duidelijke communicatie

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Korte lijnen, korte reactietijden

Compleet webdesign

Spynn ontwerpt treffende websites, onderhoudt deze en zorgt voor een blijvende vindbaarheid op het web

Onze projecten

Werk waar we trots op zijn (en onze klanten ook)

Graag eens kennismaken?

We maken graag tijd voor onze klanten: we bespreken je wensen en bekijken samen wat we voor je kunnen betekenen. Kost je niets, levert altijd iets op.
CONTACT