Spynn Start

Jij de inhoud, wij de techniek

Een complete website voor € 499,-

Met Spynn Start spelen we in op de groeiende behoefte van klanten om hun eigen website te beheren en eigen content te maken en online te plaatsen. Om kosten te besparen plaatsen wij geen content voor je, maar dit kun je -met onze ondersteuning- en een eenvoudige pagebuilder zelf doen. Uiteraard helpen we je op weg om een goede start te maken.

WordPress is een fijn beheersysteem en biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Soms zo veel dat het overweldigend is. Daarnaast zijn er vaak technische uitdagingen zoals het goed installeren en onderhouden van een WordPress-website. Door onze jarenlange ervaring met WordPress hebben we een eenvoudig, maar compleet beheersysteem ontwikkeld. Zo kun je je eigen website ‘vullen’ en aanpassen, zonder dat je het risico loopt je website kapot te maken. Gaat er toch iets mis, dan zijn we er natuurlijk gewoon om je te helpen. Jij de inhoud, wij de techniek en service.

Spynn Start biedt een complete website vanaf € 499,-

Met onze handige pagebuilder beheer je zélf de content op je website

Supervoordelige WordPress Website

Een Spynn Start website heb je al vanaf € 499,-. Dat is supervoordelig in vergelijking tot onze maatwerk websites. Niet zo gek ook, want veel van het werk laten we aan jou over.

Dat wil niet zeggen dat we niet voor je klaarstaan; we helpen je met vragen, zorgen dat je website wordt voorzien van updates en we maken dagelijks een backup van je website.

De kosten van Spynn Start

Om je op weg te helpen maken we een complete basiswebsite voor je. Daarin vind je jouw logo, lettertypes en huisstijl. Dit kost eenmalig € 499,-. Na onze uitleg kun je zelf direct aan de slag met het realiseren van jouw website door het wijzigen of toevoegen van teksten en afbeeldingen. Dat doe je allemaal in onze eenvoudige online WordPress editor.

Daarnaast betaal je € 20,- per maand voor onze updateservice. Zo houden we je website veilig en zorgen we voor de nodige backups en beveiliging. Zo heb je zeker geen zorgen over jouw website.

Website in Google

Spynn Start in het kort

  • Complete responsive basis-website in jouw huisstijl
  • Eenvoudige online WordPress-editor
  • Technische ondersteuning en updates
  • Een veilige website dankzij onze updateservice (€ 20,- per maand)
  • Hulp bij vragen
  • Start direct met bloggen

Waarom een website van Spynn?

Uitstekende kwaliteit

Een professionele website van Spynn betekent voorzien zijn van een website met de laatste techniek.

SEO Content

De teksten op de website moeten aantrekkelijk zijn en interesse opwekken. Je wilt bezoekers als het ware online verleiden. Niet voor even, maar om een lange relatie aan te gaan. Met onze tips en tricks kun je dat zelf doen.

Betaalbaar

Wij menen dat een aantrekkelijke, hoogwaardige website nog steeds betaalbaar kan zijn. Wij leveren het bewijs door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die je aangenaam zal verrassen.

Persoonlijke aandacht

Dat zit in ons DNA. Persoonlijke aandacht geven is onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van de geleverde dienst. We doen er alles aan een fraaie website voor je te maken.