WordPress onderhoud met de update service

Wij houden je WordPress website up-to-date en veilig. Altijd.

Dankzij de handige update service van Spynn webservices hoef je jezelf geen zorgen te maken over het onderhoud van je WordPress website.
Onderhoud op het gebied van beveiliging, ontwikkeling en functionaliteiten. Met de update service van Spynn zorgen wij voor € 20,- per maand snel, kundig en tijdig voor de actualisatie.

Voor € 20,- per maand wordt jouw WordPress website voorzien van de laatste updates. Ook handig voor webdesigners.

Wordpress Onderhoud

WordPress wordt, net als bijvoorbeeld Windows, continu voorzien van nieuwe updates op het gebied van veiligheid, ontwikkeling en design. Soms zijn dit kleine updates om de veiligheid optimaal te houden, soms zijn het grotere updates met nieuwe functionaliteiten om WordPress actueel te houden.

Ook de plugins (uitbreidingen) zijn met enige regelmaat aan vernieuwing toe.

Veiligheid is gegarandeerd

Een goede beveiliging is voor elke website essentieel. Omdat WordPress zo veel gebruikt wordt is het een interessant doel voor hackers. Met het hacken van een website proberen ze in te breken, malware te verspreiden of spamberichten te versturen. Gelukkig is WordPress superveilig. Daarvoor is het wel nodig om regelmatig een aantal aanpassingen door te voeren en de website gecontroleerd te updaten. Een up-to-date website van Spynn geeft je een gerust en goed gevoel van echte veiligheid.

Bespaar tijd

Het updaten van WordPress en plugins is niet altijd zonder risico. Soms zorgt een update voor een storing. Zeker wanneer er veel verschillende (onbetrouwbare) plugins worden gebruikt bestaat de kans dat je WordPress website niet meer naar behoren werkt. Hierdoor wordt ‘even updaten’ een tijdrovende klus. Met de update service hoef je je hier geen zorgen over te maken. Spynn webservices zorgt voor het onderhoud van de website én de back-ups. Ontstaat er een storing, dan ben je weer snel online.

De voordelen van WordPress onderhoud

Periodiek installeren van updates

Alle plugins, thema’s en core-files van WordPress worden voorzien van de laatste updates.

Beveiliging

Met goed onderhoud en voorzien van updates is WordPress een veilig CMS.

Dagelijkse back-up

Met de update service wordt dagelijks een back-up van de complete website gemaakt.

Altijd up-to-date

De naam zegt het al: met de Update service is uw website altijd actueel.

Tijdbesparing

Spynn neemt het tijdrovende downloaden en installeren van updates uit handen.

Relax!

Wij zorgen voor gemoedsrust. Geen zorgen over hackers, updates en storingen.