Webdesign

Compleet webdesign, van content tot techniek. We helpen je graag en we bewijzen keer op keer dat webdesign betaalbaar is.

Een website laten maken? Spynn bouwt gebruiksvriendelijke websites en webshops voor het MKB. En, wel zo makkelijk, wij hebben alle relevante disciplines in huis of in ons netwerk. Technische kennis, grafische vormgeving, fotografie en SEO-teksten. Wij zien een website voor wat het feitelijk is: het eerste contact met een klant. Een website of webshop moet dynamisch zijn, gericht om een bezoeker te informeren en dient bij te dragen aan de uitstraling en naamsbekendheid. Het is een belangrijke marketingtool en helpt een bedrijf aan meer omzet. Daarmee is ook meteen duidelijk dat een website veel meer is dan een online visitekaartje.

Wil je een website laten maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend informatief gesprek. Kost niets, maar levert altijd iets op.

Jouw website in Google?

Natuurlijk wil je dat jouw website en/of webshop goed vindbaar is, druk wordt bezocht door geïnteresseerde bezoekers en de telefoon roodgloeiend staat. Zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt gebruikt om websites hoger te ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google en dat zorgt uiteindelijk voor meer bezoekers. Een door ons gebouwde website of webshop is gegarandeerd SEO-technisch in orde. We beloven geen gouden bergen, maar geven graag eerlijk advies op het gebied van SEO. Een website laten maken is zo gebeurd. Een goede website laten maken duurt wat langer, maar levert uiteindelijk ook meer op.

Website in Google

Een WordPress Website laten maken?

WordPress is een gemakkelijk te bedienen Content Management Systeem (CMS) voor je website. Het heeft nogal wat voordelen en het is daarom een logische keus om de website in WordPress te (laten) maken. Je kunt bij ons terecht voor een complete website, maar wij kunnen ook ondersteunen bij het ontwikkelen van je eigen WordPress website. Op zoek naar een voordelige website, dan is Spynn Start een prima keuze.

WORDPRESS WEBSITE

Waarom een website van Spynn?

Uitstekende kwaliteit

Een professionele website van Spynn betekent voorzien zijn van een website met de laatste techniek.

Fotografie

Wij laten de fotografie perfect aansluiten bij de gewenste uitstraling van jouw bedrijf. Dat maakt het plaatje compleet.

SEO Content

De teksten op de website moeten aantrekkelijk zijn en interesse opwekken. Je wilt bezoekers als het ware online verleiden. Niet voor even, maar om een lange relatie aan te gaan. Met onze tips en tricks kun je dat zelf doen.

Eenvoudig uit te breiden

De door ons gebouwde websites kunnen op een later tijdstip altijd worden aangepast en/of uitgebreid met extra pagina’s of functies.

Betaalbaar

Wij menen dat een aantrekkelijke, hoogwaardige website nog steeds betaalbaar kan zijn. Wij leveren het bewijs door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die je aangenaam zal verrassen.

Persoonlijke aandacht

Dat zit in ons DNA. Persoonlijke aandacht geven is onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van de geleverde dienst. We doen er alles aan om voor jou een fraaie website te maken.