Wordpress websites

Complete WordPress Websites met alles wat je nodig hebt.

Wil je een website laten maken, dan kun je kiezen uit diverse contentmanagementsystemen als Joomla, Drupal en WordPress.

Wij kunnen je met alle CMS systemen ondersteunen, maar gebruiken zelf graag WordPress. Dit meest gebruikte contentmanagementsysteem is op een relatief eenvoudige manier te beheren. De inhoud kan gemakkelijk worden aangepast of aangevuld, zonder dat er technische kennis vereist is. Het is dus gebruiksvriendelijk, maar ook veilig en biedt de mogelijkheid om met plugins technische wensen en/of de standaard functionaliteiten uit te breiden. Door het brede scala aan plugins is het mogelijk om aan alle mogelijke verlangens te voldoen maar blijven de kosten binnen de perken.

Een WordPress website laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag tijd voor je.

Update service

Een goede WordPress website heeft onderhoud nodig. Updates op het gebied van beveiliging, functionaliteit en design. Met de update service van Spynn zorgen wij snel, kundig en tijdig voor de actualisatie. Dat doen we niet alleen voor onze eigen klanten, we helpen ook andere klanten en webdesigners. Lees hier meer over onze updateservice voor WordPress.

De voordelen van WordPress

Bijna een derde van alle websites draait op WordPress. Het is een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem, waarmee de website gemakkelijk kan worden onderhouden. Er kan op een eenvoudige wijze content worden geplaatst, pagina’s en foto’s worden toegevoegd en teksten en blogberichten worden opgenomen. Zelf te druk of kom je er niet uit, dan kan Spynn je ook hierin ontzorgen. Een WordPress website is superveilig, mits goed onderhouden. En daar hebben en gebruiken wij de handige WordPress Update Service voor.

Waarom een website van Spynn?

Uitstekende kwaliteit

Een professionele website van Spynn betekent voorzien zijn van een website met de laatste techniek.

Fotografie

Wij laten de fotografie perfect aansluiten bij de gewenste uitstraling van jouw bedrijf. Dat maakt het plaatje compleet.

SEO Content

De teksten op de website moeten aantrekkelijk zijn en interesse opwekken. Je wilt bezoekers als het ware online verleiden. Niet voor even, maar om een lange relatie aan te gaan. Met onze tips en tricks kun je dat zelf doen.

Eenvoudig uit te breiden

De door ons gebouwde websites kunnen op een later tijdstip altijd worden aangepast en/of uitgebreid met extra pagina’s of functies.

Betaalbaar

Wij menen dat een aantrekkelijke, hoogwaardige website nog steeds betaalbaar kan zijn. Wij leveren het bewijs door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die je aangenaam zal verrassen.

Persoonlijke aandacht

Dat zit in ons DNA. Persoonlijke aandacht geven is onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van de geleverde dienst. We doen er alles aan om voor jou een fraaie website te maken.