Interieurfotografie

Interieurfotografie

Hoewel ik veel verschillende onderwerpen fotografeer, ligt de expertise van Spynn in het fotograferen van interieurprojecten voor bijvoorbeeld interieurbouwers en keukenbedrijven. Met goede foto’s kun je je eigen projecten laten zien en ben je niet afhankelijk van standaard brochuremateriaal.

Ik schenk extra aandacht aan de perfecte belichting middels HDR-technieken en haarscherpe foto’s met zo min mogelijk perspectivische vervorming.

Interieurfotografie door Spynn Webservices

Interieurfotografie door Spynn Webservices

HDR fotografie

Om haarscherpe, perfect belichte foto’s te creëren, maak ik graag gebruik van HDR fotografie. HDR staat voor High Dynamic Range en is een veelgebruikte techniek in de interieurfotografie. Door opnames met verschillende belichtingen samen te voegen (van donker tot licht) is het mogelijk alle onderdelen van het interieur goed in beeld te brengen. Op de uiteindelijke foto zijn de keukenkasten niet te donker en de raampartijen niet veel te licht.

Ga over de foto om het verschil tussen een gewone foto en een HDR foto te zien

Laat je unieke interieurprojecten fotograferen

Spynn biedt complete ontzorging op het gebied van interieurfotografie voor keukens, badkamers en andere interieurprojecten. Na ontvangst van de informatie over het project en de contactgegevens van jouw klant, neem ik contact op om een afspraak in te plannen. Bij voorkeur overdag vanwege het natuurlijke licht, in sommige gevallen ook in de avonduren. Nadat de foto’s zijn gemaakt worden deze bewerkt en ontvang je ze binnen enkele dagen in je mail.

Waarom hier je website laten maken?

Uitstekende kwaliteit

Door Spynn een professionele website laten maken betekent dat je bent voorzien van een website met de laatste techniek.

Inclusief fotografie

Je kunt ook bij me terecht voor fotografie. Zo kun je een complete website laten maken.

SEO Content

Een website laten maken betekent ook dat je website goede SEO-teksten moet hebben. Met mijn tips & tricks kun je dat ook zelf.

Eenvoudig uit te breiden

Je website is op een later tijdstip altijd uit te breiden met extra pagina’s en/of functies.

Betaalbaar

Bij Spynn kun je een goede, betaalbare website laten maken.

Persoonlijke aandacht

Ik doe er alles aan om voor jou een mooie website te maken.