Goedkope website laten maken

Wil je een goedkope website laten maken? Dan ben je bij Spynn aan het juiste adres. Wij bouwen gebruiksvriendelijke webshops voor het MKB. Wij leveren een compleet webdesign, van content tot techniek en alles wat daar tussenin zit. En dat allemaal op betaalbare wijze, want een betaalbare website laten maken is een grote wens van veel bedrijven. Wij hebben alle relevante disciplines in huis, of anders in ons netwerk. We beschikken daarmee over de technische kennis, grafische vormgeving, fotografie en kennis over SEO en SEA. In onze ogen is een website simpelweg het eerste contact met een klant. Dat maakt van een website een zeer belangrijk visitekaartje. Een website moet daarom dynamisch zijn, de bezoeker de juiste informatie bieden en bovendien ook absoluut bijdragen aan de uitstraling en de naamsbekendheid. Een goede website is naast een online visitekaartje ook een belangrijk marketinginstrument, en zorgt voor meer omzet.

Scoren in Google

Een van de belangrijkste onderdelen van een goede website, is een goede vindbaarheid. Je wil dat je doelgroep de website weet te vinden, waardoor de leads uiteindelijk ook binnen zullen stromen. Hiervoor is een goede SEO van groot belang. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie, en betekent simpelweg scoren in Google. Dit heeft te maken met de content, maar zeker ook met technische factoren. Wanneer wij een website voor je bouwen, weet je zeker dat deze SEO-technisch helemaal in orde is. We beloven niet dat je overal bovenaan komt te staan, maar geven je wel graag eerlijk en goed advies op het gebied van SEO. Het is ons doel een zeer goede website op te leveren. Dat kan wat meer tijd kosten, maar daar heeft nog niemand spijt van gekregen.

Een WordPress website laten bouwen?

WordPress is het populairste Content Management Systeem (CMS) wereldwijd. Dit CMS systeem biedt ontzettend veel voordelen, zowel voor ons als voor jou. Het is dan ook een logische keuze om je website in WordPress te (laten) bouwen. Wij kunnen dit volledig voor je uit handen nemen, maar we kunnen je ook ondersteunen bij het ontwikkelen van je eigen WordPress website. Wil je een betaalbare website laten maken? Dan is Spynn Start de perfecte keuze!

Onze meerwaarde

… uw voordelen

Geavanceerde kennis over techniek

Gestructureerd onderhoud en updates

Heldere, duidelijke communicatie

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Korte lijnen, korte reactietijden

Compleet webdesign

Spynn ontwerpt treffende websites, onderhoudt deze en zorgt voor een blijvende vindbaarheid op het web

Onze projecten

Werk waar we trots op zijn (en onze klanten ook)

Graag eens kennismaken?

We maken graag tijd voor onze klanten: we bespreken je wensen en bekijken samen wat we voor je kunnen betekenen. Kost je niets, levert altijd iets op.
CONTACT