Goedkope WordPress website laten maken

Wil je een WordPress website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. WordPress is een CMS systeem dat wij zelf graag gebruiken. WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld, waar bijna een derde van alle websites op draait. Het grote voordeel van WordPress is dat het op een relatief eenvoudige manier te beheren is, ook wanneer je zelf niet veel kennis hebt van websites bouwen. Zodra de website technisch goed in orde is, is het ontzettend eenvoudig om de inhoud aan te passen of aan te vullen. Dit maakt het een gebruiksvriendelijke optie, voor zowel jou als ons. Daarnaast is het mogelijk om met behulp van plugins de standaard functionaliteiten uit te breiden, of de technische wensen aan te passen. Wat jouw wensen voor je website ook zijn, met het brede scala aan beschikbare plugins worden die wensen werkelijkheid. Tegelijkertijd blijven de kosten binnen de perken. Een goedkope WordPress website laten maken doe je dus bij ons!

Waarom een WordPress website?

We benoemden al dat WordPress het meest gebruikte CMS systeem is en dat de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Maar voor jou is het natuurlijk vooral interessant hoe eenvoudig de website na oplevering is aan te passen en te onderhouden. Dit is bij WordPress zeer gemakkelijk, zonder dat je over technische kennis hoeft te beschikken. Content plaatsen, foto’s toevoegen, blogs plaatsen of zelfs hele pagina’s toevoegen, in principe kan je dit allemaal prima zelf. Ben je hiervoor te druk of kom je er onverhoopt toch niet uit? Dan helpt Spynn je natuurlijk graag verder. Wij hebben hiervoor de handige WordPress Update service. Tot slot is een WordPress website, wanneer je deze goed onderhoud, super veilig. Ook niet onbelangrijk natuurlijk.

Wordpress onderhoud

Een WordPress website laten maken is één ding, het onderhoud is minstens zo belangrijk. Denk aan updates op het gebied van veiligheid, design en functionaliteit. We noemden het al even, hiervoor hebben wij de speciale Spynn update service. Wij zorgen hiermee altijd voor snel, kundig en tijdige actie voor actualisaties. Uiteraard doen we dit voor onze eigen klanten, maar we helpen hiermee ook andere klanten en webdesigners. Lees meer over onze updateservice voor WordPress.

Onze meerwaarde

… uw voordelen

Geavanceerde kennis over techniek

Gestructureerd onderhoud en updates

Heldere, duidelijke communicatie

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Korte lijnen, korte reactietijden

Compleet webdesign

Spynn ontwerpt treffende websites, onderhoudt deze en zorgt voor een blijvende vindbaarheid op het web

Onze projecten

Werk waar we trots op zijn (en onze klanten ook)

Graag eens kennismaken?

We maken graag tijd voor onze klanten: we bespreken je wensen en bekijken samen wat we voor je kunnen betekenen. Kost je niets, levert altijd iets op.
CONTACT