Typisch Spynn

Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven. Gelukkig maar, want ik houd van persoonlijk contact.

Ik ben Jorick de Kruif, eigenaar van Spynn webservices, de spin in het web voor al uw webzaken. Mijn kantoor is gevestigd in Boekel (Noord Brabant), maar onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Zuid-Nederland.

Wij zijn een kleinschalig bureau met fijne mensen. Enthousiast en professioneel, nuchter en vertrouwd. Samen met mijn medewerkers ontwerpen en realiseren wij passende, degelijke websites. Passend betekenent dat wij vragen, luisteren en doorvragen en dan komt mijn passie voor mensen goed uit. Voor de meeste van onze klanten is webdesign, SEO en SEA geen dagelijkse kost. Daarom willen wij onze diensten in heldere bewoordingen toelichten. Dat maakt gewoon onderdeel uit van onze enorme drive om klanten effectief te helpen. Fijn voor onze opdrachtgevers en fijn voor ons. Want de resultaten en reacties van klanten maken ons ook wel een beetje trots.

NEEM CONTACT OP
Jorick de Kruif - Spynn Webservices

We helpen je graag met webdesign, website-onderhoud en zoekmachinemarketing. Zijn we kei-goed in namelijk.

Doen wij dingen anders dan anderen?

Wij menen te geloven van wel. Uw website moet niet alleen goed vindbaar zijn en aantrekkelijk ogen, maar behoeft ook regelmatig onderhoud om 100% veiligheid te garanderen. En dat beloven wij. Net zoals we ook beloven meteen voor u klaar te staan, ook indien u op een later tijdstip vragen heeft. Wij blijven alert om u online te blijven ontzorgen. Daar mag u ons op aanspreken.

Spynn Webservices

Wij zijn er voor de complete realisatie van jouw website of webshop. Zowel voor nieuwe als bestaande websites.