Websites

Een website laten maken?

Je bent ondernemer en je wilt graag een website laten maken? Bij Spynn Webservices vind je alle belangrijke disciplines onder één dak: webdesign, fotografie, en SEO-teksten. Om een website te laten maken is het belangrijk dat je weet voor wie je dat doet, maar ook waarom je dat doet. Is je website echt alleen maar een ‘online visitekaartje’, of haal je er graag wat meer uit? Om dat helder te krijgen maak ik graag eens kennis met je. Zonder verplichtingen, maar wel met advies waar je wat aan hebt.

Wil je een website laten maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Kost je niets, levert altijd wat op.

Heb je eenmaal een website laten maken, dan wil je natuurlijk dat je website direct volstroomt met bezoekers, je telefoon roodgloeiend staat en het hele internet jouw website bezoekt. Met goede zoekmachine-optimalisatie (SEO) kun je hoger ranken in Google en dat zorgt uiteindelijk voor meer bezoekers. Ik beloof geen gouden bergen, maar ik geef je graag eerlijk advies op het gebied van SEO. Wil je een website laten maken door Spynn, dan weet je zeker dat hij SEO-technisch in orde is.

Een website laten maken is zo gebeurd. Een goede website laten maken duurt wat langer, maar levert uiteindelijk ook meer op.

Met goede SEO scoor je hoger in Google!

Een WordPress website laten maken

WordPress is een makkelijk te bedienen Content Management Systeem (CMS) voor je website. WordPress heeft veel voordelen en het is tegenwoordig een logische keuze om je website in WordPress te maken. Ik werk graag met WordPress, maar ook met andere CMS-systeem kan ik je ondersteunen. Je kunt bij me terecht om een complete website in WordPress te laten maken, maar ik kan je ook ondersteunen bij het ontwikkelen van je eigen Wordpress website.

update-service voor je website

1

Een goede website heeft onderhoud nodig. Updates op het gebied van beveiliging, functionaliteit en design. Met de update-service van Spynn hoef je je daar niet druk om te maken.

Waarom hier je website laten maken?

Uitstekende kwaliteit

Door Spynn een professionele website laten maken betekent dat je bent voorzien van een website met de laatste techniek.

Inclusief fotografie

Je kunt ook bij me terecht voor fotografie. Zo kun je een complete website laten maken.

SEO Content

Een website laten maken betekent ook dat je website goede SEO-teksten moet hebben. Met mijn tips & tricks kun je dat ook zelf.

Eenvoudig uit te breiden

Je website is op een later tijdstip altijd uit te breiden met extra pagina’s en/of functies.

Betaalbaar

Bij Spynn kun je een goede, betaalbare website laten maken.

Persoonlijke aandacht

Ik doe er alles aan om voor jou een mooie website te maken.

Wil je een website laten maken, dan heb je ook webruimte nodig. Dankzij vaste hostingpartner Intention hoef je je daar geen zorgen over te maken. Supersnelle hosting, veilig en betaalbaar. Intention is gevestigd in Boekel.