Update-service

WordPress onderhoud met de update-service

Dankzij de handige Update-service van Spynn Webservices hoef je je niet meer druk te maken over het onderhoud van je WordPress Website. Je website wordt dankzij deze update-service voorzien van de laatste updates op het gebied van beveiliging, ontwikkeling en functionaliteiten. Voor € 99,- per jaar wordt je website onderhouden en is ‘ie altijd up-to-date. Een hele zorg minder.

Voor € 99,- per jaar wordt je WordPress website voorzien van de laatste updates.

(Ook handig voor webdesigners)

WordPress onderhoud

WordPress wordt, net als bijvoorbeeld Windows, continu voorzien van nieuwe updates op het gebied van veiligheid, ontwikkeling en design. Soms zijn dit kleine updates om de veiligheid van WordPress optimaal te houden, soms zijn het grote updates met nieuwe functionaliteiten om WordPress bij de tijd te houden. Ook de plug-ins (uitbreidingen) van WordPress hebben met enige regelmaat vernieuwing nodig. Soms zorgt een update voor een storing. In dat geval is het prettig om terug te kunnen vallen op de back-ups van Spynn Webservices.

Veiligheid gegarandeerd

Met regelmaat krijg ik de vraag of WordPress veilig is. WordPress is superveilig, daarvoor is het wel nodig een aantal aanpassingen te maken én om de website met regelmaat te updaten.

Omdat WordPress zo veel gebruik wordt is het een interessant doel voor hackers. Met het ‘hacken’ van je website proberen ze te malware te verspreiden of spamberichten te versturen. Met een up-to-date website van Spynn hoef je je daar echt geen zorgen over te maken.

Bespaar tijd

Het updaten van WordPress en plug-ins is niet altijd zonder risico. Soms veroorzaakt een update een storing. Zeker wanneer er veel verschillende (onbetrouwbare) plug-ins worden gebruikt bestaat het risico dat je WordPress website niet meer naar behoren werkt. Hierdoor wordt ‘even updaten’ een tijdrovende klus. Met de update-service hoef je je hier geen zorgen over te maken. Spynn zorgt voor het onderhoud van je website én de back-ups. Ontstaat er een storing, ben je snel weer online.

WordPress onderhoud voor webdesigners

Ben je zelf webdesigner en is het updaten van je WordPress websites te tijdrovend? Informeer naar de mogelijkheden en de aantrekkelijke tarieven voor webdesigners.

De voordelen van WordPress onderhoud

Updates van plug-ins

Alle plug-ins van je website worden voorzien van de laatste updates.

Beveiliging

Wanneer je WordPress goed onderhoud en voorziet van updates is WordPress een veilig CMS.

Dagelijkse back-up

Maak je gebruik van de update-service dan wordt je website dagelijks geback-upt.

Altijd up-to-date

Dankzij de WordPress Update-Service is je website altijd up-to-date.

Bespaar tijd

Het downloaden en installeren van updates kan erg tijdrovend zijn. Spynn neemt dit voor je uit handen.

Relax!

Maak je geen zorgen over hackers, updates en storingen. Relax…