WordPress

Een WordPress website laten maken

Wil je een website laten maken, dan kun je tegenwoordig kiezen uit diverse oplossingen. Bijvoorbeeld Joomla, Drupal, Magento of WordPress.

Zelf werk ik graag met WordPress: het is gebruiksvriendelijk, veilig en er bestaan heel veel uitbreidingen (plug-ins) voor. Dankzij deze uitbreidingen is het mogelijk vrijwel alle technische wensen te realiseren. Je kunt zo voordelig een WordPress website laten maken. Lukt het niet met bestaande plug-ins, dan is het mogelijk om zelf plug-ins voor WordPress te maken.

wordpress-logo

Wil je een WordPress website laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Ik maak graag tijd voor je.

Er zijn diverse redenen om voor WordPress te kiezen en je website in WordPress te laten maken. Ruim een kwart van alle websites draait al op WordPress. Wordpress is een heel gebruiksvriendelijk CMS-systeem waarmee het mogelijk is je website zelf te onderhouden. Je kunt eenvoudig pagina’s aanmaken, blogberichten plaatsen of afbeeldingen toevoegen. Heb je daar geen zin in of geen tijd voor? Dan kan Spynn dit voor je verzorgen.

Een WordPress website is superveilig, mits je hem goed onderhoud. Hier heeft Spynn de handige WordPress Update Service voor.

Wordpress is een gebruiksvriendelijk CMS systeem

update-service voor je website

1

Een goede WordPress website heeft onderhoud nodig. Updates op het gebied van beveiliging, functionaliteit en design. Met de update-service van Spynn hoef je je daar niet druk om te maken.

Waarom een WordPress website laten maken?

Gebruiksvriendelijk CMS

Het CMS (Content Management System) WordPress is heel gebruiksvriendelijk voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers.

Continue ontwikkeling

Wordpress wordt met regelmaat voorzien van updates op o.a. het gebied van techniek en beveiliging.

Functionaliteit

Voor WordPress zijn duizenden plug-ins (uitbreidingen) beschikbaar. Hiermee is vrijwel alles te realiseren.

Responsive design

Wordpress websites zijn vaak ‘out-of-the-box’ al responsive zodat ze op alle apparaten goed worden weergegeven.

Maatwerk development

Wordpress is een open source platform waardoor het mogelijk is maatwerk functionaliteiten te ontwikkelen.

Ondersteuning

Lukt het niet een aanpassing te maken in je WordPress Website, neem dan contact met me op. Ik help je graag.

Wil je een website laten maken, dan heb je ook webruimte nodig. Dankzij vaste hostingpartner Intention hoef je je daar geen zorgen over te maken. Supersnelle hosting, veilig en betaalbaar. Intention is gevestigd in Boekel.