Zakelijke website laten maken

Een zakelijke website is in de huidige tijd het eerste visitekaartje. Het is daarom van belang dat je zakelijke website perfect gebouwd is. Wil jij een zakelijke website laten maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Spynn helpt het MKB met het bouwen van een gebruiksvriendelijke website. Hierbij leveren wij een compleet pakket, van content tot techniek en alles daar tussenin. Wij hebben alle disciplines ofwel in huis, ofwel in ons netwerk. Hierdoor zijn we in staat een compleet pakket te bieden, op betaalbare wijze. Een website laten bouwen bij Spynn staat daarmee garant voor succes. Technische kennis, grafische vormgeving, fotografie en kennis over SEA en SEO. We hebben het allemaal. Dat moet ook wel, want naast het eerste visitekaartje is je website ook een van de belangrijkste marketinginstrumenten van deze tijd. Jouw website moet dynamisch zijn, de bezoekers de juiste informatie bieden, goed vindbaar zijn, leads opleveren en natuurlijk bijdragen en je uitstraling en naamsbekendheid.

SEO en SEA

Een mooie website hebben is één ding, maar deze moet natuurlijk wel ook bezoekers trekken. Een goede vindbaarheid is van levensbelang voor een zakelijke website. Je doelgroep moet jouw website kunnen vinden, zodat zij uiteindelijk leads kunnen worden. Hierbij zijn zowel SEO als SEA belangrijk. SEO is de vindbaarheid vergroten op een organische manier. Dit doet je met zowel content als met technische aspecten. Wanneer wij een website voor je bouwen, ben je verzekerd van een website die SEO-technisch volledig in orde is. SEA is hoger scoren in Google met advertenties. Dit is niet voor iedereen altijd interessant, maar kan absoluut bijdragen aan het succes van een website en een bedrijf. Ook hiermee helpen we je natuurlijk graag!

Een WordPress website van Spynn

Wij bouwen onze websites het liefst in WordPress. Dit is het populairste Content Management Systeem ter wereld. Voor zowel jou als voor ons biedt WordPress ontzettend veel voordelen. Wij kunnen alles rondom het bouwen volledig uit handen nemen, maar we kunnen je ook ondersteunen bij het bouwen van een WordPress website. Hierbij doen wij de technische kant, en zorg jij voor de inhoud. Zie je dit zitten? Spynn Start is dan de perfecte optie!

Onze meerwaarde

… uw voordelen

Geavanceerde kennis over techniek

Gestructureerd onderhoud en updates

Heldere, duidelijke communicatie

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Korte lijnen, korte reactietijden

Compleet webdesign

Spynn ontwerpt treffende websites, onderhoudt deze en zorgt voor een blijvende vindbaarheid op het web

Onze projecten

Werk waar we trots op zijn (en onze klanten ook)

Graag eens kennismaken?

We maken graag tijd voor onze klanten: we bespreken je wensen en bekijken samen wat we voor je kunnen betekenen. Kost je niets, levert altijd iets op.
CONTACT